Velike Lizalice Lizalice Lizalice i bomboni Lizaljke Lizalice cijena Fantasia Lizalice Šarene lizalice Licitarske Lizalice

Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom.

Saznaj višeSlažem se
Lizalice

Lizalice

•Lizalice i bomboni• •Proizvodnja•

Bez obzira jeste li ovisnik o lizalicama ili ste vlasnik trgovine slatkiša, menadžer nabave slatkiša multinacionalne kompanije ili event manager, danas je vaš sretni dan - jer ste naletjeli na najzanimljivije mjesto na svijetu za nabavu lizalica. Naša fleksibilnost poslovanja i poštivanje rokova pomoći će Vam da imate nabolju ponudu lizalica u Vašoj trgovini.

Candy Web shop

Fantasia lizalice možete nabaviti u svim Super Konzum trgovinama u Zagrebu, kod naših partnera na adventskim kućicama u skoro svakom mjestu u Hrvatskoj ili u našoj Veleprodajnoj B2B internet trgovini

Web shop
www.lollymaster.eu
https://www.lollymaster.eu/promotional-divisions/promo-podjela-secerne-vune-i-kokica.html
Više o lizalicama
www.fantasia.hr
🍭 Naši slatki proizvodi 🍭

Naša tvornica slatkiša užurbano proizvodi Fantasia lizalice: Srca, Kišobrane - candy cane, šarene Zvrkove, ili crno-bijele Vjetrenjače (paranoja🤪), divovske lizalice Cool, lizalice sa raznim okusima, ravne ili okrugle lizalice, promotivne lizalice i još mnogo toga

Već dugi niz godina opskrbljujemo dobro poznate trgovce i veletrgovce u zemlji i izvan nje. Naše fancy lizalice, bomboni i šećerna vuna u raznim bojama idealni su za maloprodaju i događaje, za promociju ili preprodaju.

Fantasia promotivne lizalice savršene su za sve vrste promotivnih evenata i događanja uz šarene slatkiše za reklamu i podjelu. Možemo brandirati etiketama ili otiskom s Vašim robnim markama.

Promotivne lizalice

Trebate li lizalicu koju nemamo u našoj ponudi? Nema problema, samo nazovite naš prodajni tim i mi ćemo pokušati napraviti što treba (podložno minimalnim zahtjevima za narudžbu). Možemo čak napraviti prilagođene lizalice za Vas u bilo kojoj kombinaciji okusa / boje koja vam je potrebna. Čak i ako želite crnu lizalicu sa okusom šlaga!! To nije problem: nastojat ćemo Vam ugoditi.

Svi naši ručno rađeni slatkiši proizvedeni su po EU standardima, a koriste se samo najfiniji sastojci kao u davnim vremenima... Nastavljamo slijediti tradicionalne metode i recepte uključene u stare postupke kuhanja šećera, kako bi uhvatili i zadržali onaj prekrasni okus od jučer. Mi se tu ipak nećemo zaustaviti. Stalno usavršavajući vještine, svake godine iznosimo nove i uzbudljive vrste i okuse lizalica.

Naručite izravno i iskoristite naše veleprodajne cijene - planirate li promovirati svoj proizvod ili uslugu, pokloniti je ili se samo zabaviti...

10 top proizvoda u 2019.

Božićne lizalice Kišobran - candy cane

Fantasia proizvodi tradicionalne ručno rađene Božićne kišobrane - candy canes lizalice u našoj tvornici u EU, Hrvatska. U svim ovim godinama Fantasia obrt je stekao prvoklasnu reputaciju. Neprestano smo se razvijali tijekom desetljeća, dodajući nove linije proizvoda, uključujući svaki okus koji se može zamisliti, u naš asortiman od Jagode do cimeta i gotovo svake boje. Tvrtka smo s generacijama učenja koja također u potpunosti prihvaća moderne proizvodne tehnike kao odgovor na zahtjeve kupaca.

Location

0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.

Fantasia

Ul.Vukasova 37a,Vugrovec

10360 Sesvete

Zagreb Croatia

tel. +385 99 2014660

OIB: 62933295816

fantasia@fantasia.hrfrkana lizalica sa prirodim bojama
Šeećrna vata pakirana
vašarske lizalice
candi cane lizalice
Velike Lizalice
Lizalica kišobran lizalica za bor
swirly lollipop lizalica slatkiši za poklon
lollipop lizalice rog ufrkane prodaja lizalica
Lizalice fantasia, lizalica srce, mikić
Lizaljka, lizaljke
šarene lizalice i lizalica srce lollipop
Lizalice_zvrk_muticolor_lollipop
lizalice za okititi bor
Lizaljka zvrk roza
Lizalice šarene okrugle
Lizalica mikic fantasia
Lizalo okruglo
Lizalica srce
Velike lzalice rog
Personalizirane lizalice
Lollipop, lizaljke srce