Velike Lizalice Lizalice Lizalice i bomboni Lizallice
background
Lizalice cijena

Etiketa na omotu lizalice

Bez sumnje će vaše markirane lizalice ostaviti trajni dojam vašim klijentima. Kupcima i klijentima svidjet će se vaše personalizirane lizalice, koje su savršene za manje promotivne aktivnosti.. Naše promotivne lizalice čak čine sjajnu dekoraciju stola ako ste domaćin poslovnog događaja, držite ih na pultu i dijelite klijentima jer su povoljan način promocije vaše tvrke ili usluge .

Lizalice, lizaljke, lize

Lizalice sa otiskom

Ako tražite promotivni proizvod koji je lako pohraniti, a još ga je lakše podijeliti, naše promotivne lizalice sa otiskom mogu biti fantastičan način da svoj proizvod ili uslugu dovedete do potencijalnih kupaca. Promotivne lizalice koriste se za dekoriranje candy stola i za pojedinačne podijele sudionicima vašeg eventa, događaja ili pokretanja kampanje. Izberite svoj dizajn promotivne lizalice

Emoji lizalice

Emoji lizalice

Popularni smajlići sada se mogu naći i na Vašim najdražim slatkišima, od običnog osmijeha, do pusica i srca. Ove lizalice savršene su za candy shopove i na eventima. Savršene su kao dekoracija na slatkom stolu ili mali snack prije obroka. Kao proizvod za podjelu vrlo su popularne i zahvalne, te bi savršeno reklamirale Vaš proizvod ili usluge. zmamite si osmijeh smajlićem ili podarite pusu najmilijima uz naše popularne Emoji lizalice.

Svileni bomboni, Bomboni šareni, Licitarski bomboni

Promotivni bomboni

Tražite eksploziju iz prošlosti? Imamo tradicionalne bombone, svilene bombone u obliku jastučića koje izrađujemo u bojama po vašj želji. Sve boje su na raspolaganju.Na celofansku vrećicu se stavlja etiketa ili se veže privjesnica sa logom vaše tvrtke.Uz mnoštvo raznih okusa vaš promotivni bombon će biti zapamćen.

BOŽIĆNE LIZALICE

Candy canes

Promotivne lizalice predstavljaju vašu promociju na zabavan način. Izvrsne za dijeljenje na priredbama, izložbama, suvenirnicama ili samo generalnim sastancima, personalizirane lizalice slatka su poslastica koja će sigurno zadržati ime vaše tvrtke na usnama svima koji ih kušaju. Budući da se u ovim poslasticama može uživati ​​u svim dobnim skupinama savršeni su za dijeljenje masama.

Candy wagon

Promotivne podjele

0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.

Promotivne lizalice zabavna su marketinška ideja za podjelu i sjajan način promocije vašeg brenda, poduzeća ili proizvoda. Lizalice koje isporučujemo mogu biti označene vašim logotipom bilo izravno na samoj lizalici ili na ambalaži. U nastavku pogledajte one koje isporučujemo ili nam predložite vlastitu ideju.